Postad i: Allmänt

Helt slut i både kropp och knopp...

Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag har ALDRIG varit så här trött i hela mitt liv! Det är fjärde veckan på introduktionen på ambulansen nu, så nästa vecka är det finalveckan med olika examinationer och skrivningar. Jag går fortfarande upp vid 05:00 på morgonen varje dag, och kommer hem strax innan 19:00. Det kanske inte låter så farligt, men för mig som inte är van det är det riktigt ansträngande faktiskt!

Jag tror att det är en kombination av all information, alla intryck, känslan av att vilja prestera, och lite sömn som gör att jag är helt slut nu! Jag tycker fortfarande att det är jättekul, så det är inte så att jag ångrar mig på nått sätt. Men det tär på både kropp och knopp kan jag lova!

Men förstår ni, att om bara lite mer än en vecka så kommer jag att börja sitta i ambulansen och lära mig av mina blivande kollegor i Tierp! Det ska bli sååå otroligt spännande och lärorikt. Dock får ni faktiskt ta och hålla era tummar och tår för mig nästa vecka med alla examinationer och skrivningar… Det behövs för mina nerver kan jag lova!
  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Nej, det låter inte konstigt alls att du är trött! Vem orkar med så långa dagar med så mycket information? Men nu är det på sluttampen. Det fixar du. Kämpa!! Snart är du i mål. Puss
Storasyster
,
Det kommer gå jättebra nästa vecka! Håll ut o kämpa nu, vi tror på dig <3
tildaholmberg
,
Ne det kanske inte är det! Ja nu är det verkligen inte så mycket kvar, men det det som kommer efter är ju minst lika nervöst! 😃 Dock också kul! Puss
tildaholmberg
,
Tack så otroligt mycket världens bästa! Det betyder mer än vad du tror <3