Himmelska Hallongrottor

God morgon alla fina!

Alltså blir man inte lycklig att vakna och upptäcka att det är sol ute? Ja, jag vet att jag ofta tjatar om väder... men jag njuuuuter verkligen av när solen strålar, vare sig det är minus- eller plusgrader ute.

Igår hade jag verkligen en supermysig dag på alla sätt och vis. Jag och J åt en lyxig lunch på Sarahs innan det var dags för ett besök hos barnmorskan. Väl där såg alla mina värden bra ut, och dessutom växte magen precis som den ska. Efter besöket satte jag mig i solen på innergården en stund (såklart). Klockan 15 mötte jag dock upp Jakobs faster för en dagsbio, och wow så mysigt det var alltså! Vi såg ”Green Book” som jag har hört så otroligt mycket bra om, och ja... det är nog bland de bästa filmerna jag någonsin har sett faktiskt! Snälla alla, se den.

Jag la ut en bild på mina hallongrottor på instagram igår, och överöstes av pm om recept. Ni hittar det såklart hos fantastiska Familjemiddag.nu (klick!), så klicka er in och baka dessa enkla små godingar direkt. Två knep som jag har fått lära mig är att dels använda riktigt smör, och dels att undergrädda de små liven lite. Mums alltså!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Gott med hallongrottor 😊
nouw.com/simonandersson