Postad i: Allmänt

Höstigt uppfräschning och ensamtid

Jag måste bara börja med att hylla Mickis på Drottningsalongen. Hon har än en gång lyckats göra mig så fantastiskt nöjd med håret efter mitt besök där. Hon lyckades till och med göra mig nöjd med stylingen av håret, vilket typ aldrig har hänt! Nu känner jag mig i alla fall riktigt fräsch trots genomskinlig hud och riktigt piss-väder. Några andra som bör hyllas är personalen på Fastighetsbyrån här i Gävle. I nästan 4 timmar hängde Millian med dessa underbara människor medan jag fick ensamtid hos frissan, och lillen hade inte klagat en endaste gång! Trots att man vet att Jakob bara skulle höra av sig om det skulle bli kaos så sitter man lite som på nålar ändå, men efter detta så fick jag än en gång bekräftelse på att jag inte har något att oroa mig för!

Fastän jag var lite nervös när jag satt där på salongen var det magiskt att få lite ensamtid. Jag drack flera koppar kaffe, målade naglarna och bara njöt av att få prata vuxenspråk en stund. Dock saknade jag lillen som en tok efter dessa timmar ändå... Hjärnan är bra konstig alltså! Det jag dock har lärt mig av detta är att det inte behövs några långa stunder av ensamhet för mig innan jag är redo att pussa på min lilla kille igen. Jag är väldigt beroende av min ensamtid, vilket verkligen har satts på prov sedan vi fick barn. Men som sagt, det enda som behövs är en timme på gymmet eller ett besök hos frisören, och det känns väldigt bra.

Jag tror inte att jag är ensam om att känna dessa känslor, och jag hoppas att alla ni mammor som känner att ni behöver er ensamtid tar tag i att få till den.

Hoppas att er vecka har startat bra. Det har i alla fall min gjort!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

StoneMountainM
StoneMountainM,
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,