Postad i: Resor, Bebis

Inte riktigt beredda på vad som väntade oss...

Ja är svaret på frågan. Ja, vi lever! Vi njuter av livet så mycket vi bara kan. Jag, Jakob och vår lilla son. Sedan några dagar tillbaka är vi i min pappas sommarstuga som ligger vid havet några mil ovanför Hudiksvall. Ett ställe som har varit några grader kallare än i Gävle där det har varit värmebölja. Det går, på riktigt, inte att vara i vår lägenhet när det är så varmt som det har varit de senaste dagarna. Det blir kokhett, och när man har en liten bebis på två veckor kändes det inte humant att spendera dessa dagar där. Här i stugan fläktar det från havet, och dessutom kan man svalka sig i både poolen och havsvattnet om det blivit för varmt. Så det har verkligen varit perfekt på alla sätt och vis!

Jag måste erkänna att jag och J nog inte var beredda på hur det skulle vara att få en liten bebis. Fastän vi har haft typ 9 månader på oss att förstå... Det här man har hört om att livet vänds upp och ner är ingen skröna om jag säger så... Snacka om att ens egna behov har lagts på hyllan. Fastän jag trodde att det skulle vara jobbigt att vara kring många människor de här dagarna så har det verkligen visat sig vara helt tvärt om. Vi har fått sådan otrolig hjälp och ovärderliga tips från alla, och jag är evigt tacksam för det. Med sömnbrist delux och hormonrubbningar utan dess like har varenda hjälpande hand varit fantastisk!

Imorgon går bilen söderut igen, och jag ser faktiskt fram emot att få hitta till lite rutiner hemma med min lilla familj. Men just nu ska jag fortsätta att njuta av kvällssolen med gänget här, så kommer det fler uppdateringar när tiden räcker till.

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Älskade ni ❤️ underbart att få spendera några dagar med er!
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Verkligen!!!! ❤️❤️
nouw.com/tildakristinholmberg