Postad i: NEW IN

JAG VANN!

Hej alla fina!! Hoppas att er fredag har varit bra hittills? Själv sitter man nästintill insnöad i lägenheten och myser innan jag snart ska åka iväg till Uppsala för lite roligheter!

Jag är ingen som brukar spela på lotto, kasino eller vara med i tävlingar. Men förra veckan slog jag till då det var en tävling om några superfina bikinisar på Insagram. Det var rätt så många som var med i tävlingen, så jag hade inte en tanke på att jag skulle vinna. MEN för några dagar sedan när jag och J satt på bio så skrev Team LOLA från Love by Lola till mig och berättade att de hade valt ut mig som vinnare. Håller ni inte med om att det var sjukt bra timing såhär en vecka innan vi åker utomlands? Jag blev i alla fall överlycklig över att få välja en valfri bikini från dom, och då de kostar ungefär 800kr blev jag lite extra glad!

Det finns, helt ärligt, hur mycket fina modeller och färger på deras bikinis som helst. Men efter många om och men bestämde jag mig för att ta en klassisk svart bikini. Jag tog modellen Classy som överdel och Tummy som underdel, och nu när jag fick hem dessa kan jag meddela att de sitter som en smäck! Längtar till solen nu...

English? Press here to use google translate.

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer