Postad i: Allmänt, NEW IN

Kärleksveckan fortsätter

Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbade hela förra helgen. Att ha en ledig dag så här mitt i veckan kan faktiskt vara väldigt mysigt ibland, en dag som man kan ta hand om sig själv och göra saker man själv tycker om. Så idag har jag passat på att ge mig själv lite kärlek, för vet ni... det behöver man ibland!

J väckte mig med en kopp kaffe på sängen. När jag vaknade till gjorde jag mig en sjuuukt god smoothie och satte mig framför Nyhetsmorgon. Då det var så himla fint väder idag passade jag även på att ta en promenad längs Gävle strand, åh vad jag skulle vilja bo där!! Efter promenaden gjorde jag mig i ordning. Duschade, rakade benen, smörjde in mig, färgade ögonbrynen och målade naglarna... riktig ta-hand-om-mig-själv-tid! Vid 12 mötte jag upp J för sushi-lunch. När han sen gick och jobbade igen strosade jag runt på stan. För några dagar sedan kommenterade J mina stövlar. Han tyckte att de såg lite trötta ut, och att jag kanske skulle behöva ett par nya... Och när till och med han säger till, då är det illa. Så idag när jag gick på stan såg jag att det var rea på en massa skinnstövlar, så ops, helt plötsligt stod jag där med ett par nya! Dock endast 500kr fattigare. 

Så idag mina fina vänner, tycker jag att ni ska passa på att ta hand om er själva! Låt tisdags-kärleken få gå till dig, bara dig. De kommer att göra att du får mer energi att ge andra kärlek alla andra dagar <3

Gillar

Kommentarer