Klädd för jakt?

God kväll från soffan! Här kollas det på fotboll för Jakobs del, och bredvid oss ligger Millian och sussar. Vi har precis ätit upp vårt kvällsfika och ska väl snart krypa till sängs. Mina och Milles nätter har väl varit lite sådär på sistone. Han vill vakna och amma varannan timme, och för några dagar sedan var det till och med varje timme som gällde. Jag försöker att söva om honom, vilket sällan fungerar, men tänker att det kanske kan hjälpa honom att förstå att han inte behöver mat så pass ofta. Tydligen så växer han väldigt mycket just nu, så det kan ju vara därför. Men jag hoppas verkligen att han lär sig att sova längre snart, för 3 månader med högst 2,5 timmes sammanhängande sömn börjar sätta sina spår alltså.

På tal om rubriken, visst ser jag lite ut som min jägare i min nya jacka? Jag har letat sån här jacka sedan förra året och fick äntligen lägga vantarna på en nu förra veckan. Jag vet inte varför, men jag tycker att dom är så mysiga och dessutom väldigt snygga. Jag invigde den i lördags när jag tog en promenad med M medan J jobbade en sväng. Efter det åt vi sopplunch på stan och gick en promenad till Malin och Tim. På kvällen kom sedan dom två till oss och lagade middag. Lyxigt va?

Söndagen gick till att storhandla, åka till soptippen, mysa med familjen, umgås med vänner, laga matlådor och dessutom till att baka dadelbollar som har blivit min nya söndagstradition. Vi vuxna här hemma är två riktiga sockerråttor, så att äta dessa bollar istället för delicatobollar varje kväll känns i alla fall lite bättre. Dom är för övrigt sjukt goda! Ni hittar receptet HÄR.

Gillar

Kommentarer