Lukten av kaffe

Idag var det dags för andra dagen av min praktik på sjukhuset i Gävle.

Jag är på en kirurgavdelning, dock inte den jag ska jobba på när jag är klar, men en liknande. Inom sjuksköterskeprogrammet har vi väldigt mycket praktik. Första året har vi 4 veckor, andra året 15 veckor och nu sista året 8 veckor. Inför alla andra praktiker har jag varit så nervös så att jag nästintill har kissat på mig, men inför den här har jag varit helt lugn. Vilket jag tycker är lite konstigt... eftersom det är den sista och viktigaste praktiken enligt mig. Kanske är det så, fastän jag inte riktigt tror på det själv, att jag börjar känna mig lite mer redo och mogen att bli sjuksköterska? Man kan ju iaf hoppas att det är därför, hihi! 

Jag har ju berättat tidigare att jag gillar Gävle mer och mer, och en sak som gör att jag verkligen tycker om staden är att det nästan jämt luktar kaffe. Åååååh vad gott det luktar när Gevalia rostar kaffebönorna bara nån kilometer härifrån. Det gjorde verkligen min morgon när jag hoppade på cykeln 06:15 imorse!

Som mäklar-fru är jag verkligen glad över alla små och stora saker Jakob får genom jobbet. Han har varit duktig och vunnit lite priser då och då, och ibland kommer kunder in med presenter som tack. Jag måste bara visa den här vackra skapelsen som vi fick av Jakobs kund, visst är den fantastisk? Har letat en billig sån här hur länge som helst, vilket inte går att hitta! Så nu ska den här upp på väggen så fort som möjligt. Love it!!!

Gillar

Kommentarer