Mammaträning, julfilmer och 4-månaderskontroll

Jag vill först och främst börja med att säga TACK för all fin respons angående mitt senaste inlägg. Det känns skönt att dela med sig av livets alla toppar och dalar, främst när det förhoppningsvis också får någon att känna dig lite mindre ensam.

Idag är det onsdag, och jag, Mille samt en hel bunt av andra mammor och bebisar startade dagen med ett träningspass. Det var pass nummer två i ordningen idag, och jäklar vad det brände i benen den här gången. Det blir liksom lite jobbigare när man har en unge i famnen, för ne, ni tror väl inte att Millian vill ligga på golvet som alla andra bebisar... haha. Det är i alla fall så otroligt smidigt att kunna ta med sig vagn och allt in på ett pass, och dessutom ha det gjort på dagstid. För är det någonting jag är dålig på så är det att ta mig till gymmet under kvällstid alltså. Tröttheten kommer som en käftsmäll när det blir mörkt ute, och det blir det ju vid 16 nu för tiden.

Det känns som att jag inte har uppdaterat om vad vi gjort på flera veckor. Men egentligen har det väl inte hänt så mycket. I helgen åt vi middag i Malin och Tims nyrenoverade lägenhet på fredagen, och på lördagen firade vi Jakobs pappa som fyllde år. Söndagen gick såklart till att fira Jakobs första farsdag, vilket vi gjorde med paket, hotellfrukost, mysigt umgänge, god mat och en film till kvällen. Vi kollade faktiskt på årets första julfilm då det har släppts så jäkla många man vill hinna se. Bara Netflix har släppt sex stycken! Ja men hur som helst, den här veckan har vi varit på BVC för 4-månaderskontroll vilket jag tänkte skriva om i ett separat inlägg. Sen så har ju jag faktiskt lyxat till det med att gå till frissan för första gången sedan lillen kom! Sååååå välbehövligt och så härligt!

Jag hoppas att era senaste dagar har varit fina med! Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Var tränar du någonstans? är det mammaträning i grupp? 😊
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Jajamen det är det! Jag tränar på Korpen på Gävle strand 👌🏼
nouw.com/tildakristinholmberg