Postad i: Bebis

Millian 5 månader

Den senaste veckan har min kärlek till vår lilla Millian vuxit så otroligt mycket. Jag kan knappt kolla på honom utan att börja gråta, och jag vill bara ha honom nära hela tiden. Jag vet inte om det är att han har börjat visa att jag betyder så mycket för honom på sistone. Han är verkligen en mammig liten kille just nu, som helst av allt vill pussa (läs äta upp) mig i ansiktet hela dagarna, och som blir ledsen bara jag går från rummet. Pappa är såklart också en favorit, vilket känns skönt när jag tar mig lite egentid. Detta kanske inte är så kul för alla andra som vill mysa med honom just nu, men som allt annat är det ju en period precis nu.

Men till månadens uppdatering!

Vikt: 6,9kg
Längd: 67cm

Samma dag som han fyllde 5 månader knäckte han rullnings-koden, så nu när man lägger honom på rygg ligger han där i cirka 3 sekunder innan han hamnar på mage. Han verkar dock inte veta hur han rullar från mage till rygg, utan när det händer så är det inte meningen. Han har börjat göra sina första försök till att börja krypa, genom att skjuta upp rumpan i vädret och ansiktet ner i mattan, haha. Han pratar och ”pruttar” med munnen mest hela dagarna. Och sedan han fick låna en hoppgunga av en kompis har livet blivit så mycket roligare!

Vi började som sagt med smaksensationer förra månaden, och nu har vi även infört en liiiiten portion med gröt på kvällarna. Han tycker att det är roligt i några tuggor, men sen tappar han intresset. Förutom det har jag köpt en sån här napp som man kan stoppa typ frukt i, och den älskar han att sitta och tugga på. Med eller utan någonting inuti.

Från en dag till en annan började den här grabben sova i från 1,5-2,5 timme en gång om dagen. Så nu vet jag knappt vad jag ska göra med all tid, haha. Annars är sömnen rätt lika. Han vaknar ungefär varannan timme på nätterna och vill amma. Dock har han tagit sovmorgon lite då och då på sistone. J ”tar över” vid 6-7 tiden när Mille ligger och ålar sig i sängen (jag liggammar i sängen sista gången på morgonen, annars sittandes och lägger tillbaka honom i sin säng resten av natten), och t.ex. som idag sov han vidare till 9 då. Sååå skönt!

Vad kan jag säga mer. Han är en bestämd kille, med rätt så kort stubin. På sistone har han blivit lite kinkig bland mycket folk, när det är mycket ljud och när människor är lite för närgångna. Men det tror jag hör till den här åldern!

Sååå, det var vad jag kom på just nu! Säg till om ni funderar på något annat.

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Älskade unge ❤️
eliningamatilda
eliningamatilda,
Men så söt😍
nouw.com/eliningamatilda
disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355