Millian 6 månader

Ett halvår?! Förstår ni att vår lilla bebis är hela sex månader gammal? Jag vet faktiskt inte hur jag känner för det. För att på ett sätt känner jag inte alls att tiden har gått för fort. Jag känner att jag har hängt med i Millians utveckling, och att jag verkligen varit närvarande de senaste månaderna. Men på ett annat vis känns det HELT sjukt att jag varit hemma hälften av tiden jag har tänkt. För ja, jag har tänkt vara hemma i ungefär ett år, för att sedan lämna över stafettpinnen till J som då ska vara hemma i ungefär ett halvår. Just nu känns det dock som att jag skulle kunna vara hemma längre, medan jag ibland kan drömma mig tillbaka till en spännande dag på jobbet. För som ni vet så älskar jag ju mitt jobb! Dock älskar jag Millian mer, haha.

Vikt: 7,3 kg
Längd: 67 cm

Vi börjat med det negativa den här gången, och det är än en gång sömnen det handlar om. Lillen låter mig sova i mellan 30 min till en timme i sträck på nätterna. Om jag har tur får jag typ två timmar... Så ja, just nu känns det som att natt-amningen tär på mig mer än vad den ger, och när man nu vet att han inte behöver äta på natten känns det som att jag kanske får sluta att amma snart. Detta för att överleva... haha. På dagarna är han väldigt ointresserad av att amma, så då kommer det nog inte vara något problem att sluta om jag skulle vilja. På mat-fronten är det alltså MAT som gäller! Oj oj oj så intresserad han är av all mat. Han äter frukost, lunch och middag, och det går galant. Jag har lagat lite olika saker som jag mixat, så typ igår var det potatis, morot och tonfisk på menyn, och han äääälskade det. Knappt så jag förstår hur allt får plats i magen! SÅ kul!

Förutom det tränar vi på att sitta varje dag, dock har han inte riktigt knäckt koden än. Han vill såååå gärna lära dig att krypa, så vår temperamentsfulla lilla kille blir så jäkla förbannad när han istället råkar skjuta sig bakåt när han vill framåt.

Han har fått en jäkla massa hår på huvudet, så förra veckan klippte vi faktiskt håret kring öronen för första gången!

Något som vi har förstått att Millian ÄLSKAR är att bada. Wow vilken hitt babysimmet var alltså! Man vet ju aldrig hur barnet ska reagera på alla ljud och allt vatten, men lyckligt vis var det nog bland det roligaste han har upplevt. Vi har hunnit gå på två av åtta klasser, och jag ser fram emot varenda en av dom!

Det var vad jag kom på om vår lilla kille just nu, hoppas att ni gillade inlägget!

Puss och kram

Den fantastiska bilden är knäppt av Emmas Fotostudio (samarbete)!

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Ett halvår med dig ❤️
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Sanna
,
Hej,
Såg att ni hade varit på Mauritus och just det hotellet som vi kikar på. Det verkar som om att ni rekommenderar det starkt? Hur var stranden utanför? Har läst lite olika om den.. KRAM
Hannativeskog
Hannativeskog,