Postad i: Resor

Millians första utomlandsresa - Tips tages gärna emot!

Tack snälla för all fin respons angående mitt förra inlägg. Vi har redan hunnit haft två snabba visningar på vår lägenhet nu innan den ens lagts ut, så vi hoppas att intresset kommer att vara stort under hela processen!

Jag har precis hinkat i mig en stor kopp latte och en massa Bragokex med choklad. Är inte det sistnämnda bland det finaste vi har? Så jäkla goda alltså! Lillen ligger och sover ute i vagnen, men borde nog vakna inom kort. Ja som ni förstår så har vi bokat vår första familje-utlandssemester! Det är med lite blandade känslor jag skriver det, för visst är jag då lite nervös inför flygresan... Men men, det får gå som det går! I april tar vi vårt pick och pack för några dagar i Marbella, Spanien. Jakobs bror med flickvän flyttar ner dit i några månader nu, så då måste vi ju faktiskt passa på att hälsa på dom. Vi kommer att bo hos dom, vilket känns väldigt skönt med tanke på att Millian ska med. Snacka om att det är ungefär 1000 fler saker att tänka på inför en semester med bebis alltså... Jag önskar verkligen att alla som läser detta och har några tips ger oss dessa, både till flygresan och till själva semestern. Mille kommer att vara ungefär 9-10 månader när vi väl åker, så kommer ni på något speciellt man ska tänka på tas alla tips varmt emot!

Jag längtar verkligen efter lite sol och värme just nu, så att vi bokade denna resa känns också helt jäkla underbart! Nu ska jag äta några fler kex och invänta lillens lekar. Hoppas att ni har en fin fredag!

Bilderna är från vår senaste visit till Malin och Tim i Spanien, så ja, logiskt sätt har ju Millian faktiskt varit där en gång!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
Hej,

Har försökt skriva tidigare. Vi ska till Mauritius och The Revenal Attitude (all-inclusive? nästa vecka och såg att ni hade varit där. Tänkte därför höra om ni har några tips både på hotellet och ön i sig.

KRAM
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Hejsan! Åh vad härligt, nu blev jag riktigt avundsjuk 😍 dit kommer jag garanterat att åka tillbaka om jag får möjlighet, och då kommer jag absolut att välja samma hotell! SÅ bra 🙌🏼 Det jag kommer ihåg mest var att maten var helt fantastiskt på hotellet, och speciellt en kokos-glass som Jag blev helt kär i! Vi låg vid poolen och beställde latte efter latte och dessutom bubbelflaskor typ varje dag, så lyxigt! det var ju ett tag sedan vi var där, så det är nog bäst att läsa vad jag skrivit på bloggen sedan dess. 😅 hoppas ni får en fantastisk resa! Kram
nouw.com/tildakristinholmberg
Sanna
,
Åh, nu längtar jag ännu mer! Ingick bubbel i all-inklusive?? Ska kika in dina gamla inlägg. TACK😘