Postad i: Allmänt

Min helg

God morgon måndag! I skrivande stund sitter jag i sängen, med Nyhetsmorgon på tvn och Millian sovandes på bröstet. J åkte alldeles nyss till jobbet efter ännu en mysig morgon. För ja, våra morgonmys har verkligen blivit favoritstunden på dagen just nu. Mille ligger mellan oss och pratar och skrattar varje morgon, vilket gör att vem som helst skulle älska att vakna!

I fredags kväll hade vi en riktig familjekväll efter att J slutat jobba. Vi spenderade hela kvällen i soffan medan vi åt och drack gott. Jag hade fått hem en box i samarbete med Try My Box med en massa gotta, vilket passade perfekt för kvällen. Den innehöll jättemycket spännande i både mat- och dryckesväg. Om ni vill testa en box kan ni använda koden TILDA99 så får ni den för bara 99kr (innehåller produkter till värde av upp till 450kr). Riktigt roligt att få hem faktiskt!!

Lördagen bjöd ju på helt fantastiskt väder, så därför tog vi en långpromenad här i stan. Vi gick och tjuvkikade på ett intressant hus som ligger ute på hemnet, så till veckan har vi nu bokat in oss på visning. Spännande värre! När vi kom hem slängde jag ihop en kladdkaka inför kvällen som vi spenderade med Jakobs bröder och flickvänner. De kom hit allihopa, och tillsammans lagade vi trerätters och bara hade det trevligt!

Söndag är väl veckans vilodag va? Det tyckte i alla fall Mille som gav oss sovmorgon till 09:30. Både jag och J fick en chock när vi kollade på klockan, så underbart! Medan grabbarna gick en promenad mötte jag upp Anna och Malin för lunch på Elsas. Jag som inte hunnit äta frukost lyxade till det med en belgisk våffla med grädde och hjortronsylt, mums. Resten av dagen spenderade jag och familjen först hemma hos Pierre, och sen med fika hos Malin och Tim för att fira mig och Elin lite. En riktigt mysig helg i min smak, men nu, byta om och ta en promenad i det bitiga vädret.

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Låter som en mysig helg😘
nouw.com/elllensvensson
Saragrundemar
Saragrundemar,
Så mysigt❤️
nouw.com/saragrundemar