Postad i: Allmänt, Resor

Min jul i Hudiksvall

God morgon sista tisdagen på året! Just nu sitter jag ensam med en stor kopp kaffe och risgrynsgröt i pappas kök hemma i Hudik. Mina dagar här har varit helt fantastiska! Jag har hunnit fira jul med både mamma, pappa och mina syskon. Dessutom har jag hunnit träffa några av mina bästa kompisar! Juldagskvällen spenderades i vanlig ordning med lite fest. Eller ja, lite och lite… Jag mådde inte överdrivet bra igår måste jag erkänna!

Jag har fått en himla massa fina julklappar i år, men den som betydde mest var nog presentkortet på 1000 kr till UNHCR från mamma. Helt oslagbart! Den gjorde att jag stannade upp mitt i julstressen och tänkte på alla som inte kan, vill eller har möjlighet att fira kul. Människor på flykt, människor som är ensamma och människor som inte har tillräckligt med resurser. Jag tycker att ni alla också ska stanna upp en sekund, fundera på vad just ni kan göra för att hjälpa. Jag tog tag i att rensa ut en massa skor och kläder hos pappa igår. Och till slut blev det över 4 stora påsar att skänka iväg. Det är inte mycket för världen, men det är en bit på vägen. Så hörrni, gör det ni också!

PS. Det är helt fantastiskt att se hur många som har gått med i Tobiasregistret efter mitt inlägg om det! Se till att era släktingar också gör det som en julklapp i år!

Gillar

Kommentarer