Postad i: Allmänt

Min syster!

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka Elina tillräckligt mycket. Det finns liksom inte ord som förklarar hur tacksam jag är. Att helt utan tvivel ställa upp och sova med Millian för att jag och J skulle få en natt för oss själva är tufft gjort... När jag hade ångest inför den här natten lugnade hon mig med att skriva att hon endast längtar, och när hon väl var här så klagade hon inte en endaste gång. Fastän Mille var gnällig, trött och hade magont så hanterade hon honom utan problem, och fastän hon fick gå upp och mata honom vid tre tillfällen under natten så upplevde hon att hon sovit bra. Nästan så att det blev en sovmorgon när hon fick sova till 8 då hon är van att gå upp vid 6 med sina barn, haha. Ja... En mer avslappnad människa får man leta efter alltså!

Fastän vi är olika och har haft våra duster känns det helt underbart att ha Elina som min syster. Det är åtta år mellan oss, men denna åldersskillnad försvann nästan dagen då jag också blev mamma. Nu är vi liksom på samma nivå, fastän hon kan sååå mycket mer om bebisar än mig såklart, och jag känner mig helt trygg när hon är med vår lilla kille!

Så tack Elina för att du är du, och för att du ställer upp i vått och torrt. Du kan verkligen inte ana hur mycket det betyder! Jag älskar dig!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
😭😭😭😭 Älskar er också ❤️❤️