Postad i: Allmänt

Mörkrädd, flyttpackning och sommartid!

God kväll i stugorna! Ja ni håller väl er hemma va? Det gör i alla fall vi. I ungefär en vecka har vi snorat, hostat och haft feber av och till här hemma, men helt ärligt skulle jag nog hålla mig hemma även om vi inte hade haft det. Från att ha haft en lite nonchalant inställning till allt som har med corona att göra, kan jag nu erkänna att jag börjar bli riktigt mörkrädd. Det går ju inte direkt att missa allt som sägs i medierna angående detta, och ja, man har ju fått lära sig att ta tidningarna m.m med en nypa salt. Men när en av mina bästa vänner, som jobbar inom sjukvården, kollar in i mina ögon och säger att hon börjar bli rädd, DÅ förstår man att det här händer. Det här händer runt omkring oss just nu. Det här är på riktigt!

Då J också har känt av symtom har han jobbat hemifrån i en vecka nu. Det har varit hur mysigt som helst att få rå om honom hela dagarna, fastän vi såklart har låtit honom jobba lite också. Vi har gått massvis med promenader, tagit med oss kaffe och njutit av vårsolen och bara tagit det lugnt. Dessutom har jag faktiskt börjat packa ihop lite inför flytten som, helt sjukt, går om mindre än tre månader. Och för er som funderar så har vi inte hittat något nytt boende än... haha. Livet är spännande hörni!

Som ni har märkt så har det varit lite radioskugga här inne. Men utan inspiration och en vardag som ser ut lite som ett ekorrhjul har jag valt att ligga lite lågt på sociala medier. Dessutom har jag inte känt för att blogga och uppdatera på Instagram helt enkelt!

Som alla andra hoppas jag att ingen i min närhet ska behöva drabbas av detta virus. Men genom att se fram emot soliga vårdagar känns det som att livet känns lite lättare. På söndag byter vi ju faktiskt till sommartid!!! Ta hand om varandra alla fina, man vet aldrig hur snabbt livet kan vända <3

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer