Postad i: Allmänt

Mot nya äventyr!

Föda ett barn, köpa ny bil, vara mammaledig, köpa drömhuset och nu, säga upp mig och skriva på ett nytt anställningsavtal... Kan det hända fler stora grejer inom bara 10 månader?! Men fastän det nästintill stormar i livet just nu så känner jag mig så tillfreds med vart jag befinner mig.
Det var med kluvet hjärta som jag skrev på uppsägningsavtalet igår, men det kändes också SÅ rätt i livet. Jag hade inte kunnat drömma om en bättre arbetsplats och de kollegor som jag har haft på ambulansen i Tierp. Jag är evigt tacksam för all den erfarenhet som jag har sugit in under dessa år, och jag känner att den här tiden har bidragit till att jag har vuxit så fruktansvärt både som person och som sjuksköterska. Så TACK!
Nu fortsätter äventyret på ambulansen i Gävle istället. En arbetsplats som jag vet har varit ett delmål i livet för mig. Det kommer att vara cykelavstånd till jobbet från vårt nya hus, och möjligheten att välja när jag vill jobba och anpassa mig till familjen kommer att bli betydligt lättare med just det kortare avståndet. Så i september rivstartar min nya anställning, och jag är mer än taggad för detta!
Livet hörrni... När man minst anar förändringar, ja, det är då det händer!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer