Postad i: Allmänt

Mycket spännande saker i mitt liv just nu

Det känns som att det är en massor jag vill hinna berätta för er alla, men tiden bara springer iväg! Det har hänt en hel del spännande saker i mitt liv på senaste tiden, vilket också har gjort att bloggen åkt lite på efterkälken. Vilket det såklart ska bli ändring på!

Men men, först och främst vill jag berätta att jag för ungefär en vecka sedan fick reda på att jag kom in på vidareutbildningen för att bli Ambulanssjuksköterska. Så från och med september och ett år framåt kommer jag alltså att sitta i skolbänken i Uppsala. Det känns faktiskt jättekul och spännande, men samtidigt lite jobbigt också, Som några av er kanske kommer ihåg så fick jag förlängt vikariat på ambulansen, vilket betyder att jag kommer att jobba 100% och plugga 100% nu… Vi får väl se hur det går för mig. Eventuellt kanske jag kan gå ner lite i tid på jobbet?

Den andra saken jag vill berätta är det jag var och gjorde igår! Jag håller ju på att plugga körkort till medeltung lastbil, vilket man måste ha för att köra ambulans. Och nu kan jag med en lättnad meddela att jag klarade teoriprovet igår. Vilket känns Så himla skönt! Förutom dessa två saker som egentligen har med jobbet att göra vill jag också berätta att jag har fått flera roliga samarbeten med bloggen på sistone. Jag hoppas det fortsätter så, för det är superkul måste jag erkänna!

Jag har en himla massa roligt att se fram emot nu helgerna som kommer, så jag hoppas ni fortsätter att följa mig här på bloggen och hänger med i mitt liv! Det är så otroligt inspirerande att se att ni alla kikar in här! Hojta bara till om det är något speciellt ni vill att jag skriver mer om <3
  • Postad i: Postad i: Allmänt

Gillar