Några första saker till barnrummet

Jag kan knappt hantera hur gulliga och omtänksamma våra familjer är just nu. Syrran har sedan flera månader tillbaka gått bananas och köpt huuur mycket fina grejer till Plutten som helst, och nu när jag var i Hudiksvall fick jag en massa fint från både brorsans familj och mamma. Sakerna som vi får är både begagnade och nya, mest begagnade faktiskt. Men jag måste verkligen erkänna att man blir lika glad för allt!

Både mamma och svärmor har letat fram kläder och saker sedan jag och J var små, så nu har vi en massa saker att kolla igenom. Bland annat fick jag med mig ett ”gung-får” med äkta fårpäls som jag hade när jag var liten, och dessutom en liten elefant i trä som Plutten kan dra efter sig när hen blir lite större. Och som ni ser på bilderna passar grejerna perfekt in i min inredningsstil! Den lilla kaninen som jag dessutom har knäppt kort på är sedan J var liten, och den kan spela en melodi. Så sedan ungefär två veckor tillbaka har vi spelat denna melodi för magen varje kväll, och varenda gång blir Plutten alldeles till sig och börjar sparka. Så mysigt alltså!

Det känns så himla kul att äntligen börja känna att jag vågar dona mer och mer tills mini-människan anländer måste jag erkänna! Just nu skulle jag vilja göra klart allt... men måste kanske hejda mig själv lite, haha.

Om några timmar ska jag faktiskt ta bilen till Arlanda för att hämta J som kommer hem från Spanien. Fastän det bara har gått några dagar har saknaden varit enorm efter honom... och han har även sagt detsamma. Är det bara jag, eller kan det vara så att det är vårt lilla pyre som gör att känslorna blivit så mycket starkare på sistone? Det ska i alla fall bli väldigt mysigt att krama om honom om några timmar.

Gillar