Postad i: Resor

När bilderna får tala för sig själva!

Det är så härligt när alla sociala medier svämmar över av helt underbara bilder på midsommarfiranden runt om i Sverige! Nästintill alla uppdateringar jag har sett har innefattat fina kransar, härligt väder och en massa god mat, och precis så skulle min midsommar kunna sammanfattas också. Jag och J kom alldeles nyss hem efter en helg med mina släktingar norröver, och förutom dom fick vi även rå om min svärmor och hennes man som kom upp med husbilen över en natt också.

Både jag och J känner oss helt utvilade efter dessa dagar. Vi har verkligen njutit av att bara ta det lugnt, mysa så mycket vi bara kan och genom att göra exakt det vi känt för i stunden. Vi båda har (såklart) varit nyktra under hela helgen då vi måste vara redo att ta oss till förlossningen nu när som helst. Men så här i efterhand har verkligen ingen av oss saknat alkoholen ett dugg... J drack några alkoholfria öl under dessa dagar, och jag som är van att dricka alkoholfritt sippade på en massa nyktra allternativ också. Det är lite ovant för att vara oss, för ofta innefattar sådan här firanden alkohol, men jag måste erkänna att det just nu känns som att jag skulle kunna skippa det helt faktiskt! Det enda jag kan sakna är ett riktigt gott glas rött vin till maten, så det kommer jag att unna mig när bebben är ute!

Som sagt har vi varit i både pappas och mammas stuga, vilka ligger i två byar bara några kilometer ifrån varandra. En tradition som funnits i en himla massa år är att dessa två byar mötts i en fotbollsmatch på midsommar, och i år fick J äran att hjälpa Sörfjärden till en seger. En himla rolig tradition som innefattar många skratt och hejarrop!

Nu kan vi bocka av den sista midsommaren som icke-föräldrar, och även tacka bebisen att vi slapp stressa till förlossningen när vi var lite väl många mil från närmsta sjukhus. Nu ska vi hålla oss hemma och göra oss redo för det äventyr som väntar!!

  • Postad i: Resor
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer