Postad i: NEW IN

När frisören utövar magi!

Utan att överdriva så har jag nog gått hem helt nöjd efter ett besök hos frisören kanske tre gånger i livet. Tre gånger av väldigt, väldigt många besök! Jag vet inte ens vad det har berott på, men ofta är det nog bara stylingen som har satt käppar i hjulet... För att jag har oftast känt mig mer nöjd efter någon vecka! Detta har därför blivit en av anledningarna till att jag skjutit på mitt nästa besök i cirka 2 år. Men idag var det äntligen dags!

Jag anlände till Mickis på Drottningsalongen vid 9 imorse, och några timmar senare klev jag ut där ifrån med ett stort leende på läpparna. Äntligen kände jag mig helt nöjd med precis allt hon åstadkommit, och jag bestämde mig där och då att aldrig låta någon annan få röra mitt hår, haha.

Det var som att hon utövade magi under dessa timmar, för kolla bara på skillnaden här nedan... Det är knappt så man tror att det är sant!

Efter besöket skyndade jag vidare för att fixa mina fransar och samtidigt få lite kvalitetstid med Agnes och Petra! Alltid lika mysigt, och alltid lika nöjd när jag går därifrån.

  • Postad i: NEW IN
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
sofiajahrl
sofiajahrl,
Åh, jätte fint!
nouw.com/sofiajahrl
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,