När livet kretsar kring mat

Finns det egentligen någonting bättre än god mat? Mitt liv kretsar otroligt mycket kring just mumsiga frukostar, mysiga luncher och härliga middagar, och förutom det är de otroligt viktiga fikapauserna minst lika betydande också. Jag njuter verkligen ut i fingerspetsarna när jag får äta gott, vilket gör att både jag och J de senaste åren har valt att lägga en lite högre slant på restaurangbesök. Tur att vi värderar det lika högt säger jag bara!!


Den här helgen har kretsat kring just god mat och fint sällskap. I fredags fick jag efterlängtad kvalitetstid med frugan (Anna). Vi började med en liten fördrink här hemma innan vi sedan tog oss till Sarahs och åt deras helt fantastiska pizza med bland annat viltskav, lingon och aioli. Wow säger jag bara!

Igår var jag och J bjudna till Malin och Tim som valt att flytta ut till Mallans sommarstuga nu i några veckor. Den ligger helt fantastiskt fint precis vid havet i Harkskär, och jag som älskar sommarstuge-känslan är faktiskt riktigt avundsjuk måste jag erkänna. Dom bjöd på trerätters med bland annat grillat och min favorit, kolapaj. Mums säger jag bara!

Jag ligger nu i sängen framför nyhetsmorgon och njuter av att lägenheten är helt storstädad, för ja, det var just det jag och J roade oss med igår. Vi åkte dessutom på tippen och slängde sopor pch förutom det köpte vi på oss en stor kruka som vi fyllde med massa jordgubbsplantor också. Jag är löjligt nöjd över att ha mina egna jordgubbar kan jag meddela!

Hoppas att ni har haft en fin helg hittills <3

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Bästa sättet att umgås är ju över mat/fika/dryck 😊 LIFE!!
nouw.com/isabylund