Postad i: Allmänt

När man inte mår på topp!

Måndag eftermiddag och Tilda har precis vaknat efter en tupplur på en timme. Ja så blir det när man jobbar natthelg och när sömnen blir så dålig man kan tänka sig. Nu är det hela 12 veckor till nästa gång jag jobbar en hel helg av nätter, och det är jag överlycklig över.

Jag startade dagen med ett skivstångspass på Friskis. Jag älskar att kunna gå till gymmet och ha någon som skriker exakt vad jag ska göra, helst dagar som dessa. Efter lunch tog jag en långdusch, epilerade benen, peelade ansiktet och hade dessutom på en ansiktsmask! Att göra mysiga saker som dessa, och ta hand om mig själv lite extra, har blivit mitt vardagslyx när jag känner mig trött eller nere. Till exempel efter en jobbig arbetsdag eller under en dag när jag varit stressad, då kan jag komma hem, sätta på en ansiktsmask, och bara vara. Det är ju bara psykiskt, men jag tycker att det hjälper mig att slappna av.

På tal om att epilera måste jag bara tipsa alla, alla, alla som är trött på att få stubb på benen efter bara några timmar eller dagar. Jag har epilerat mina ben i mer än två år nu, och varje gång jag har fuskat och rakat benen (vilket har hänt kanske 3 gånger) kommer jag ihåg varför jag väl började. Först och främst har jag så otroligt tunna hårstrån nu, så om man inte ser dom känner man knappt att dom är där, men när jag rakar får jag stubb direkt... Jag epilerat ungefär varannan vecka, men om man vill vara helt utan hår bör man kanske göra det en gång i veckan. Jag är i alla fall SÅ nöjd, och det har jag varit ända sedan jag började med det. Ja nu tänker ni: ”hur klarar du av smärta”. Och ja, första gången gjorde det ont. Riktigt ont. Men efter den gången har det gått som en dans på rosor. Tips tips!

Ha en fin kväll godingar!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer