Nära att bryta ihop...

Jag har aldrig varit någon som har "skolkat" under mina år i skolan. Det kan både mina föräldrar och mina vänner intyga. Men just idag kände jag att föreläsningarna som vi ska ha nu under dagen kommer att göra att jag bryter ihop. Jag orkar inte ens kolla upp hur många timmar i veckan jag spenderar på tåget, jobbet och skolan… Förra veckan var som sagt inte att leka med, vilket toppades med att jag jobbade natt nu natten som var. Vi har två inlämningar som ska in i slutet av veckan, så jag tänker spendera den här måndagen med att försöka att skriva klart dom!

För att lyxa till det denna soliga måndag köpte jag ett nybakat bröd på ett konditori på vägen hem från tåget. Och när jag kom hem satte jag mig framför nyhetsmorgon och njöt av den lilla "ledighet" jag skapat till mig själv!

Gör som jag och ta hand om er själva. Det gäller att prioritera det som betyder allra mest, vilket är du själv och dina nära och kära!

Gillar

Kommentarer

Storasyster
,
Inte hela världen att missa en föreläsning, du kunde ju ha varit sjuk också 😉 Ta hand om dig o tänk att allt kan vänta om du känner att du är nära att bryta ihop. Andas, vila och slappna av en halvtimme, det hjälper mycket <3 (Passa på när du inte har barn, för då är 5 min på toa den enda egentid du får (om du har tur)) 😃
Mamma-Mia
,
Bravo! Mycket klokt beslut. Puss
tildaholmberg
,
Ja men precis så tänkte jag också! Och så kan man ju egentligen alltid tänka 😉 fast kanske inte för ofta! Så sant… Och det har jag börjat förstå på sistone! Haha, åh ja jag känner verkligen att det är så värt att göra allt det här nu, så jag får det överstökat. Tänk, 3:e juni är jag KLAR <3
tildaholmberg
,
Lärt mig av den bästa vettu! <3