Postad i: Resor

Norrfjärden och Sörfjärden

Som jag skrev i inlägget innan har min pappa stuga i Sörfjärden och min mamma i Norrfjärden! Det finns även ett Mellanfjärden, men det ligger längst söderut… Haha, ologiskt va? Även idag har jag spenderat dagen i pappas stuga, men då vädret har varit riktigt tråkigt har jag hjälpt min bror som är här och bygger mestadels av dagen. Vi har byggt staket runt poolen, och dessutom har jag donat med fogarna på golvet som några killar la igår. Jag undrar när den här stugan ska bli klar egentligen… Pappa och hans fru verkar hitta på nya projekt hela tiden ;) Vilket dock är jättekul!

Då vädret inte har varit så fördelaktigt tänkte jag bjuda på lite fler bilder från gårdagen. Både från Sör- och Norrfjärden den här gången!

Huset här nedanför är en nybyggd restaurang precis på udden i Sörfjärden! Jag längtar verkligen tills den öppnar, för som ni ser är läget helt fantastiskt.
Den här fantastiskt mysiga och perfekta stugan kallas Smultronstället, och är mamma och Jonnys sommarsuga! Snacka om idyll...
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer