Postad i: Allmänt

Nyårslöften 2020

Förra året hade jag ett enda nyårslöfte. Ett löfte om att sluta lägga energi, och dessutom, sluta prata om andra människor. All den tid jag lagt på att prata om andra, både positivt och negativt, ville jag istället lägga på mig själv. På att utvecklas som människa! Jag gillar inte den jag själv blir när det ”snackas” om personer som inte är i rummet, för jag har svårt att säga emot när det blir för mycket. Så därför påminde jag mig själv under hela 2019 att jag inte ville vara den personen längre. Och vet ni, jag är faktiskt ganska nöjd över hur det gick!

I år, 2020, har jag inget lika specifikt löfte. Men jag och J har istället löften som kommer att gynna oss som personer under en längre tid. De gemensamma löftena vi har är:

• Minska skärmtiden
• Njuta mer av vardagen
• Läsa fler böcker

Och mina egna löften är:

• Meditera och yoga mer
• Bli starkare fysiskt
• Äta nyttigt

Visst är det ganska så bra löften va? Det är dock saker jag vill ska hålla i sig för resten av mitt liv. Så 2020 får verkligen bli starten på något nytt!

Här nedan kommer lite bilder från förra veckans 30-årsfirande av Jakobs bror Tim. Såklart var Millian uppklädd till tårna dagen till ära.

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Åå va bra!! 😘
nouw.com/elllensvensson
beattriicee
beattriicee,
Väldigt bra löften!! Och super fina bilder 😍💫
nouw.com/beattriicee
malinhardstahl
malinhardstahl,
SÅ bra löften! Lycka till <3
nouw.com/malinhardstahl
Anna Berglöv
,
Så bra löften ❤️
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Man blir klok av att ha kloka vänner omkring sig ❤️
nouw.com/tildakristinholmberg
evelinaglad
evelinaglad,
Du fick mig att ta en tankeställare angående om att prata om andra människor. Faktiskt så gör jag inte det så mycket, förr i tiden var det lite en grej att alla prata lite skit om alla. Men jag tycker att det är så himla dumt och jag växte ifrån det.
Idag när andra pratar med mig om anda så är jag dum som inte säger ifrån men jag säger iallafall alltid vad jag tycker även om vi inte tycker lika. Jag blir lite fundersam om hen pratat så bakom min rygg med andra om mig. Om dom kan prata så om andra med mig så kan dom det med andra om mig.
Jag tycker att man ska fokusera på sig själv och den man umgås med. Att prata om andra, ja då är väl den personens liv man pratar om lite intressantare än ens egna? Eller tänker jag bara så? Kan man ha brist på samtalsämne?
Den eller dom man umgås med kanske är fel människor som man inte har mycket gemensamt med? 💕
nouw.com/evelinaglad
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Vad härligt att höra att även du fick dig en tankeställare! Det kan man behöva ibland. Och precis som du säger blir man ju fundersam om dessa personer pratar om en själv bakom ens rygg också, och är det en sak som är säker så är det att jag inte vill vara den personen som pratar illa om andra. Man får tänka att dessa personer inte har förstått att man mår mycket bättre av att fokusera på en själv istället för andra, och hoppas att dom fattar det någon gång. För deras egen skull!
Vi kör 2019s mål även 2020 också tycker jag 💪🏼❣️
nouw.com/tildakristinholmberg
linneajosefin
linneajosefin,
fantastiskt 2019-mål. Tror och vet att väldigt många behöver tänka likadant, vilket är jättesynd. Det ska inte behöva vara så! Men stor eloge till dig som blivit en bättre människa. Och lycka till med dina 2020 mål också 😃
nouw.com/linneajosefin
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja men visst är det rätt klokt då! Ja och dom personerna borde man säga det till, fastän det är svårt såklart... Tack snälla ☺️ Och detsamma om du har några!
nouw.com/tildakristinholmberg