Nycklarna överlämnade

- I samarbete med Montrab, Gävle -

Igår var det dags. Igår lämnade vi över nycklarna till drömlägenheten till dess nästa ägare. Det var med en liten klump i magen som jag hakade bort nyckeln från min nyckelknippa, men också med en väldig längtan till vad som väntar. Jag kände mig helt redo att släppa lägenheten faktiskt, för just nu är det bara huset som är i sikte för oss!

Då jag hänger på landet med Millian skötte J allt med tillträdet. Det kändes skönt, då han faktiskt kan det där bättre än någon annan. Han fixade dessutom allt med flyttstädningen, och som alltid tog vi hjälp av Montrab (klick!) för det. De hade städat varenda millimeter av lägenheten exemplariskt. Allt ifrån fönsterputs till insidan av ugnen! Vi har ju tagit hjälp av dom under flera år nu, med vardagsstäd lite då och då. Och vi har alltid blivit lika nöjda! Två gånger per år kommer jag nog att anlita Montrab för att göra en riktig genomkörare av huset. Tänk att få det ordentligt städat en gång på våren, och en på hösten! Så värt.

Så tips från mig till er är att ta en kik på deras utbud av tjänster, jag lovar att ni inte kommer att ångra er. Tack igen Montrab!

Gillar

Kommentarer