Postad i: NEW IN

Nytt från Löwengrip / Älskade Julia

God morgon/förmiddag/eftermiddag… Ja, jag vet inte riktigt vad man ska kalla tiderna på dygnet när man jobbar natt! Jag gick och la mig några timmar när jag kom hem ifrån jobbet imorse, vilket var riktigt välbehövligt! När jag sedan vaknade började jag baka en jordgubb- och passionsfruktscheesecake som vi ska äta ikväll. Jag och J är nämligen bjudna till Linnéa och Jonas på middag, och självklart ville jag stå för efterrätten. Hoppas att den blir god!!

Mitt i bakningen ringde min mobil, och jag såg att det var min fantastiska vän Julia som har varit i Sydamerika i 6 månader nu. Vi pratade i telefon igår när hon var påväg hem ifrån Arlanda, och nu idag när hon ringde så frågade hon om hon fick komma och hälsa på mig en snabbis! ÅH vad underbart det var att få krama om henne efter ett halvår! Hon hann dock bara stanna i en timme, och det räckte inte för att uppdatera varandra om senaste tiden kan jag meddela. Längtar redan tills jag träffar henne nästa gång!

Nyss var jag i alla fall ner på stan för att växla pengar och köpa solkräm. Förutom det så hittade jag de här tre produkterna från Löwengrip som det var rea på. Det går inte ens att förklara hur gott dom luktar, men om jag ska försöka så kan jag jämföra det med smörkola eller något liknande! MUMS!

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer