Postad i: Allmänt

Onyttigt är gott!

Min mamma känner mig utan och innan! Jag fick den här skylten av henne i helgen, och precis som det står på den skulle jag kunna leva på kakor, bakelser, godis och chips! Jag är en sån här person som faktiskt KAN äta en massa onyttigt utan att gå upp i vikt. Visst, jag tränar ganska mycket… men under vissa perioder de senaste åren har jag helt slutat träna och fortsatt att äta minst lika onyttigt, men ändå inte gått upp i vikt. Jag vet inte hur många gånger jag har fått kommentaren: Men gud vad smal du är… äter du tillräckligt? Vissa kanske skulle bli glad av att höra att dom är så smala, men för mig är det inte så jäkla kul, inte jämt! Och ja, för dom som fortfarande undrar, jag äter tillräckligt. Ibland lite för mycket och lite för onyttigt till och med. Igår bestod middagen av en hamburgare, pommes och dipp från Max. Till kvällsfika åt jag en rostad macka med nutella och dessutom lite oststavar (jag ÄLSKAR ost)!

Men som de flesta också säger kommer vikten garanterat att vända någon gång i livet! Kanske när jag blir äldre, kanske när jag får barn… eller så kanske den inte gör det! Men men, jag är nöjd med mig själv! Och jag är nöjd att jag kan äta en obegränsad mängd kakor, godis, chips och massa annat onyttigt!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Japp! Mamsen känner dig och känner igen sig. Trösta dig med att det går över i 50-års åldern... Ät å må bra å strunta i de andra! Puss
tildaholmberg
,
Ja men vad härligt att höra! Då börjar jag bygga på bullmagen vid 50 😉 du är bäst mamsen! Puss