Postad i: Bebis

Överröst av bebiskläder, och en föräldrakurs som inte var någon hitt

God eftermiddag från solstolen! Idag jobbade jag bara halvdag då det var dags för föräldrakurs nummer två i ordningen, vilket är anledningen att jag kan sitta ute i solen så här pass ”tidigt”. Både jag och J har gått på dessa två kurstillfällen tillsammans nu, men vi båda måste faktiskt erkänna att det inte har varit någon höjdare hittills alltså... Jag tänkte först att det var lite onödigt för mig, som faktiskt har jobbat med att lära ut exakt samma saker på BB, men även J påpekade att det kanske inte var det mest givande han har varit på. Dock får man väl tänka så här, att det är en mysig sak att göra tillsammans, och att vi båda antagligen snappat upp ett och annat som kan vara välbehövligt de framtida månaderna.

Jag känner att jag bara måste tacka er alla fina som grattat en extra gång efter att vi gick ut med könet på vår lilla grabb! Det värmer otroligt mycket! Det är ju några som har vetat om könet under en ganska mycket längre tid, och jag bara måste visa lite av alla grejer vi har fått redan. För ja, allt det här på bilderna är knappt en bråkdel av alla saker vi har fått skickade och givna.

Jag förstår nu vilken marknad det är med bebisgrejer alltså... För man vill verkligen köpa ALLT! Men jag lovar att jag ska hålla mig lugn. Just nu längtar jag mest till vagnen som kommer inom de närmsta dagarna. Så spännande att äntligen få testa den!

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Haha nej va kul vi har också en sån där röd outfit i mitten här hemma... (Sa jag en? Vi har typ fem) Och det skriks från vardagsrummet. Kanske gör det det hos dig med ikväll? 😋
nouw.com/linnearosengren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Haha lite gulligt ändå!! 😅 men ja, skriken hade man ju kanske skippat om man kunde 😅
nouw.com/tildakristinholmberg