Postad i: Resor

Playitas Hotel - free your mind

Anledningen till min dåliga uppdatering senaste veckan är att jag har varit på fantastiska Fuerteventura! Jag och Anna tog som sagt en sista minuten och hamnade på träningshotellet Playitas Hotel, vilket vi inte ångrar en sekund! Hotellet var oslagbart på alla sätt och vis, och passar alla sorters människor. Jag som älskar att sola kunde ligga vid poolen och dricka smoothies och islatte hela dagarna, medan Anna som älskar att träna kunde ta en springtur eller gå på pass när hon än ville. 

Vi började de flesta dagarna med att antingen ta promenader upp på det närliggande berget eller med att göra yoga i soluppgången... vilken känsla alltså! 

Näst sista dagen tog vi en heldag på en katamaran ute på havet! Vi hade åkt i högst 5 minuter när det plötsligt dyker upp en stoooor val, minst 10 meter var den. Efter ytterliggare några minuter omringas hela båten av minst 20 stycken delfiner. Jag kan knappt förstå att det är sant nu när jag sitter och skriver, men utan att överdriva kan jag säga att det var blad de starkaste upplevelserna i mitt liv. Medan delfinerna hoppade och simmade kring båten spelades One Directions låt Story of my life... och fjantigt nog gjorde det upplevelsen ännu häftigare!! Mer bilder från bland annat katamaranen och maten vi åt kommer senare.

Jag kan varmt rekommendera en resa till Playitas till alla som längtar efter sol, träning och god mat! Här kan ni kolla lite mer på hotellet http://www.playitas.info/se!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Min drömplats på jorden! Än så länge... Värt varenda peng. Du vet hur tacksam jag är över oss och vår resa, inte bara den där veckan utan allt det andra vi skapat.  Och som tur är så är det bara början. Ses imorgon vännen min.
Zandra
,
Delfiner och One direction.... heaven on earth! ;D
tildaholmberg
,
Hahah du hade älskat det gumman!!
tildaholmberg
,
❤️❤️❤️