Reunion med mina mäklare

I helgen har jag äntligen fått rå om mina mäklartjejer som jag spenderade så mycket tid med under högskoletiden! Det va de här tjejerna som gjorde att jag började trivas i Gävle från första sekunden, och de var dessutom deras förtjänst att jag och J träffades, just eftersom de gick i samma klass som honom! Vi har försökt att hitta en helg att ses under hela sommaren, och nu äntligen kunde alla vara lediga så att vi fick några timmar tillsammans. Jag som lever med en mäklare vet att det inte är det lättaste ;) 

Bjuder på en lite suddig mobilbild från Nästet. Älskar att personalen kommer till bordet med deras egna selfiestick när de ser att vi försöker ta kort, haha!

Vi hann i alla fall med otroligt mycket på de få timmar vi var tillsammans. En shoppingrunda som slutade med en massa nya saker för alla (bilder på allt mitt kommer inom kort), en krock med bilen precis utanför vår lägenhet, drinkafton där alla bjöd på en varsin drink, världens godaste middag på Nästet och utgång med en massa dans. Idag har vi dessutom hunnit med brunch på stan. Jag är så glad att jag har de här tjejerna, några timmar med dom och man är lycklig ut i fingerspetsarna! Jag hoppas för tusan inte att det tar 2 år till innan vi ses allihopa, haha!

Gillar

Kommentarer