Postad i: Allmänt

Så jävla förbannad

Åh vad jag är arg, ledsen, sur och allmänt förbannad idag! 

Jag åkte till Hudik i fredags för att jobba på årets sista julshow och dessutom för att ha lilla julafton med några väldigt saknade tjejer! Jag har inte festat eller varit ut med tjejerna i Hudik på hur länge som helst, så jag hade verkligen sett fram emot den här kvällen så mycket! Vi var i Emmas fina nya hus och åt julmat, bytte jullkappar och hade det allmänt trevligt. Men så bestämde vi oss för att åka in till krogen i Hudik, lite för att jag ville det eftersom det var så längesen. Väl inne på krogen va det inte alls speciellt kul, men vi träffade lite folk som jag inte sett på länge så det var helt okej trevligt ändå. Men i alla fall så kommer vi till dansgolvet, dansar en stund, så känner jag i min handväska att plånboken är borta... VILKA JÄVLA SKITMÄNNISKOR DET FINNS! Jag har verkligen ALLT i min plånbok. Kort på min morfar som jag aldrig har träffat, biobiljetter, alla kort (typ 30 stycken), kvitton till alla julklappar... Men det värsta av allt är ändå att själva plånboken är borta. Min fina, dyra present som jag fick av Jakob efter att han varit i Barca!

Alltså om de människor som snor saker från andra skulle förstå hur mycket det betyder för de som blir utsatta, undra om de skulle göra det då? 

Nu är allt polisanmält, och nya kort beställda... Men det känns ändå så jävla tråkigt att det ska hända när man för EN gång skull är i Hudik och ska ha kul. Tyvärr, men jag tror inte det blir så mycket fler utgångar där...

 

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer