Postad i: NEW IN

Salty Body Scrub - Tips till morsdag

God morgon alla fina! Hoppas ni har fått en bra start på veckan trots det fruktansvärda vädret. Jag tog en liten sovmorgon imorse, men väcktes med kaffe på säng av J innan han åkte iväg till jobbet. Nu har jag ätit frukost framför Nyhetsmorgon, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Vilket är jätteskönt!

Jag har i samarbete med Hjortstaboden.se fått hem en skrubb från Finland som heter Salty Body Scrub! Man ska använda den på fuktig hud i duschen eller bastun, och därmed försvinner överflödig hud och dessutom återfuktar den huden. Jag gillar Hjortstaboden.se otroligt mycket för att de lägger så stor vikt på att produkterna som säljs ska vara så naturliga som möjligt. Den här skrubben innehåller bland annat inga färgämnen, inga genmodifierade ämnen, är paraben- och PEG-fri, är inte testad på djur och innehåller 98% organiska ämnen. Så det ska bli jättespännande att få testa den!

Jag tänkte tipsa er alla om att kika in Hjortstaboden.se nu inför morsdag. Jag skulle bli förvånad om ni inte hittar något som skulle passa er mamma, för jag kan nämligen tänka mig att köpa en mängd olika saker till min!

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer