Postad i: Allmänt

Sammanfattning av mitt 2015

Här kommer en sammanfattning av hur mitt 2015 har sett ut!

Januari: Jag tar äntligen examen efter tre hela år på sjuksköterskeprogrammet, därmed blev det mycket bakning och annat firande. Dessutom åkte vi på den årliga resan till Vemdalen när det var Student Skiweek. En mycket bra början på 2015.

Februari: Jag och J åker till Hotell Södra Berget i Sundsvall, vilket var hans julklapp från mig. Bland det mysigaste jag varit med om, så dit kommer jag absolut åka igen. Den årliga fettistadagen utspelar sig, så jag bakade flera olika sorters semlor. Dessutom firade vi alla hjärtans dag.

Mars: En månad full av resor och reunions, bland annat till Stockholm och Hudiksvall. Mars är också månaden som mitt hjärta fyller år, så hans födelsedag firade vi med dunder och brak.

April: En månad jag aldrig kommer att glömma! Det var nämligen månaden jag gjorde mitt stora äventyr, vilket var att tävla om att vara med i Hela Sverige Bakar. Bland det häftigaste jag har gjort, och jag är så glad att det hände just mig! Påsken spenderade vi i pappas stuga i Vemdalen. Dessutom färgade jag mitt hår vår-fint på Drottningsalongen!

Maj: Min älskade lilla gudson Milo kom till världen! En av de lyckligaste dagarna i mitt liv <3 Annars var med mest shopping, matlagning och träning som var på schemat den månaden.

Juni: Årets första utomlandsresa, vilket var till Marbella med tre av de snyggaste tjejerna jag vet! Helt oförglömligt! Dessutom firade jag och J midsommar hos hans moster med en massa familj och vänner.

Juli: En månad fylld av fest och annat kul! Hudikkalaset gick av stapeln och även Båtveckan i Öregrund. Jag fick spendera en kväll med mina sjuksköterskor på Brända Bocken, vilket inte är så vanligt då vi alla jobbar om varandra 99% av tiden. Jag gjorde också den godaste efterrätten jag någonsin smakat.

Augusti: The Color Run gick av stapeln här i Gävle, vilket var ett helt fantastiskt lopp! Även denna månad var fylld av en massa fest, bland annat kräftskivan vi hade hos Oscar. Jag och J tog en helg i Sundsvall för att umgås med mamma, Jonny och mina tre bonussyskon.

September: En månad som verkar ha varit väldigt inriktad på inredning för min del! Jag fyllde 23 år och så fick jag åka på min andra utomlandsresa för året, vilket var till Barcelona. Så otroligt mysigt att få umgås och vara med några av mina bästa kompisar från sjuksköterske-plugget i Spanien!

Oktober: En månad som helt och hållet innehöll min tredje och mest fantastiska utomlandsresa som gick till Bali! En ö jag bara älskar, och som jag verkligen kan tänka mig att åka tillbaka till. Resan var så välbehövlig för mig och J då vi fick otroligt mycket kvalitétstid tillsammans. Dessutom träffade vi otroligt fina människor där på andra sidan jorden!

November: En månad med mycket mys i Hudiksvall med min familj! Årets julgala med jobbet gick också av stapeln, vilket är en kväll jag kommer att leva på länge! Puss på mina fina jobbarkompisar. Redan i november började jag dessutom att baka inför jul!

December: Sista månaden på 2015 var underbar! Den började med en ett dygn på Högbo Bruk med mitt jobb, där vi lärde oss en massa och dessutom åt tills vi höll på att spricka. Förutom det har jag hunnit åka till Linköping och spenderat otroligt välbehövlig kvalitétstid med mina fina barndomsvänner Stina och Julia, och dessutom har jag firat jul med en massa släkt och vänner!

Tack 2015, för att du har gett mig så otroligt mycket! Nu ser jag fram emot vad 2016 har att erbjuda <3
  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer