Postad i: Resor

Semesterhjälp

Från det ena till det andra... nu tänkte jag be er om hjälp!

Jag och J har redan börjat planera när och hur vi ska ha vår semester i år. Visst får man vuxenpoäng för det? Då hans jobb inte har varken de bästa eller roligaste tiderna kan han såklart inte vara ledig i sommar. Vilket dock inte gör mig så mycket! Men i alla fall så funderar vi på att vara ledig en längre tid i höst istället. Då vårt kära Sverige inte brukar bjuda på det bästa vädret under höstarna har vi bestämt oss för att åka på en långresa någonstans. Och det är det som är problemet... vart ska vi åka? Först och främst vill vi åka längre än till Europa. Som min vän Julia sa för någon dag sedan ska vi passa på att resa och leva livet INNAN familjelivet knackar på dörren (vilket dock känns väldigt långt bort just nu)! Så att resa på långresa känns därför väldigt lockande! De resemål vi har pratat om är Hawaii, Maldiverna, Bali eller Mauritius... ja ni kom känner mig vet att Kanarieöarna inte räcker, jag ska pricka av så många länder jag kan innan jag dör!

Så har ni några synpunkter eller några andra tips om vart man kan åka på en långresa i 2-3 vecka, snälla hojta till! Tacksam för alla synpunkter ni har!

Hawaii:

Bali:

Mauritius:

Maldiverna:

 

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

mami
,
Malaysia ska ju vara fantastiskt vackert och billigt har jag hört. Prata med Sophia vetja. Puss
tildaholmberg
,
Jasådu? Det ska jag kika upp 😃
Cissi Sundberg,
Alltså, jag säger bara USA. Om ni ska åka på hösten är tipset Miami. Har inte varit där själv men var i Daytona 2013 och alltså, Florida är SÅ fint. Och om ni ska vara borta ca 3 veckor så hinner ni både slappa i Key West och åka till Orlando och alla andra ställen där omkring man "måste" besöka! 
cissisundberg.blogg.se
tildaholmberg
,
Åh men tack för tipset!!! 😊 vi har faktiskt funderar lite på en sån här kryssning i Karibien så isf utgår man ju från Florida 😃 och då måste man ju passa på att se lite där också!! Åh så svårt att bestämma sig... Men tack igen för tipset!