Senaste dagarna och midsommar!

Hej på er raringar! Ni är fler och fler som kikar in här på bloggen, vilket gör mig överlycklig. Jag hoppas att ni gillar det jag delar med mig av, men som alltid älskar jag att få tips på vad ni vill se mer av.

Ja, vad har egentligen jag gjort de senaste dagarna? Ni kanske tänker att jag får långtråkigt när jag går hemma varje dag, men det är verkligen tvärt om. Jag älskar att hinna dona med städning, tvättning och allt annat fix tills Plutten kommer. Sen förutom det så har jag nästan alltid nån dejt eller ärende planerat varje dag, så ni behöver inte vara oroliga att jag har långtråkigt.

I tisdags kikade jag på Jakobs fotbollsmatch på kvällen, och till min glädje var både svärmor, Nunne, svärfar, Maggan, Pierre och Rasmus också där. Så mysigt med sällskap! Efter matchen köpte J med sig en pizza, vilken vi avnjöt på innergården då det var så himla varmt fortfarande fastän klockan var 21:30.

Idag har jag stått i köket från att jag vaknade fram tills nu. Jag har hunnit baka två tårtbottnar och en rulltårta inför midsommar, och jag tror verkligen att det kommer att smaka ljuvligt av alltihop. När J slutar jobba i eftermiddag ska vi bara packa ihop det sista och bege oss norrut för midsommarfirande. Min pappa har sommarstuga i Sörfjärden, och min mamma i Norrfjärden, så som ni kanske kan gissa er till ligger de rätt nära varandra. Väl där ska vi bara njuta av ledigheten, av sällskapet och förhoppningsvis av en massa god mat! En och annan kvällspromenad längst havet och några dopp i poolen blir det nog också.

Och för er som tänker att vi kanske åker lite väl långt bort i gravidvecka 38, så satte vi igår in den lilla bilbarnstolen i bilen! SÅ. HIMLA. MYSIGT! Så nu klarar vi oss vart vi än är.

Puss och kram

  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer