Postad i: Allmänt, Bebis

Sista gången... Tack för mig!

Sista gången jag gick till mitt tidiga tåg som tagit mig till Tierp så otroligt många gånger. Sista gången jag packade med mig matlåda. Sista gången jag signerat de journaler jag skrivit under dagen. Sista gången jag suttit i personalrummet och skrattat med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Sista gången jag sitter på tåget hem, och sista gången jag går innanför vår ytterdörr hemma efter en arbetsdag full av intryck och mening... Ja, för sista gången på mer än ett år har jag alltså gått till jobbet! Från och med nu får jag äntligen släppa allt, ta hand om mig själv och Plutten och bara vara. Jag har längtat efter den här dagen så otroligt många veckor, och nu när den äntligen är här känns det helt fantastiskt!

En vän frågade mig för någon dag sedan vad jag ska göra nu när det är hela två månader kvar till förlossningen, och mitt svar blev ”läsa böcker, baka och njuta av att vara ensam”. För ja, jag är väldigt bra på att njuta av att inte göra någonting. Dagar där jag kan lägga all energi på mig själv är verkligen någonting jag uppskattar, så därför ska jag utnyttja dess veckor till just det.

Ikväll får jag rå om tre fina vänner på en riktig tjejkväll, och vad passar inte bättre än det en sådan här dag? Jag ska verkligen passa på att fira den här dagen tillsammans med dom, för ja, så himla glad är jag. Avslutningsvis vill jag såklart tillägga att jag och J nu bara hoppas att allt ska gå bra. Vi hoppas att bebisen mår bra, och att vi kan njuta som en liten familj precis som vi tänkt det. Dock tar vi inget för givet, vilket man aldrig ska göra i livet.

Tack för den här tiden Jourmottagningen i Tierp! Alla ni som jobbar där har tagit hand om oss på ett fantastiskt sätt <3

Gillar

Kommentarer