Postad i: Resor

Slott x 2, brunch och ett regnigt Sverige

God morgon måndag! En måndag som är rätt så ospeciell för mig då jag inte har ett dugg planerat. Det jag har tänkt sysselsätta mig med är ett träningspass på Friskis och dessutom tänkte jag börja skriva en liten lista på saker vi ska packa med oss till förlossningen. Alldeles nyss beställde jag en skötväska och en skötbädd, så nu börjar det ordna upp sig här hemma!

Jag har haft en riktigt fin helg tillsammans med Jakobs familj. Som jag skrev i inlägget innan spenderade jag och mina svägerskor lördagen med brunch på Steninge Slott, och wow så mysigt det var där alltså. Jag skulle nog kunna rekommendera det till alla jag känner, för så god mat och härlig miljö var det. Förutom mat fanns det även inredning och en stor trädgård som vi strosade runt i efteråt också.

Resten av lördagen spenderades först i en bubbelpool som inte hade några bubblor, och med en trerätters middag som serverades som buffé i ett tält på gården vid hotellet... Haha ja, vi är inte direkt nöjda med hur hotellet hade ordnat upp det för oss medan de hade ett stort bröllop där vi egentligen skulle ha ätit. Men men, vi fick faktiskt kompensation efter hela spektaklet, så vi ska inte klaga.

Då det nästintill spöregnade på söndag morgon ställde grabbarna in golfrundan, så istället åkte vi och turistade lite. Vi fikade på Bro Hof Slott och körde förbi Knivsta där grabbarnas farfar bodde innan han gick bort, vilket det märktes att dom tyckte var lite roligt då dom har spenderat många dagar där som små barn!

Hoppas att er helg har varit fin också!

  • Postad i: Resor
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Vilken härlig helg! Det ser sjukt fint ut och skönt att ni blev kompenserade. Varifrån är dina snygga jeans? Preggojeans gissar jag? 😃 <3
nouw.com/linnearosengren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Haha ja det var verkligen tur!! Jag har faktiskt köpt dom på hm, och precis som du gissade så är det mamma-byxor 🥰
nouw.com/tildakristinholmberg