Smoothie

Den här helgen har verkligen varit superskön och mysig!

I fredags kom J hem från jobbet mycket senare än tänkt, så när han väl kom hem åkte vi till Max och åt middag... SÅ GOTT! Efter åkte vi hem, la oss i soffan, och somnade till filmen vi kikade på. 

Lördagen bestod av mysmorgon, träning och middag på Allstar med ett gäng härliga människor. Det var inte riktigt mening att vi skulle hamna på Allstar, men det var fullt på ALLA restauranger i hela Gävle. Vilket är någonting jag tror att jag aldrig kommer att lära mig. Jag är van att man bara kan gå till en restaurang och säga att man vill äta... så fungerar det inte riktigt här. För en vecka sedan ringde jag en restaurang som jag och J tänkte äta på 14 feb. Hon som svarade sa att de tyvärr hade haft fullbokat den dagen sedan en månad tillbaka!!!! 6 veckor innan.... förstår ni? Det gör inte jag. Men i alla fall var maten god och värt pengarna igår! Efter gick vi till Brända Bocken och tog en drink!

Nu sitter jag och dricker smoothie framför Nyhetsmorgon. Ska snart tvätta och sen träna! Här kommer lite bilder på mina favorit-smoothies. Jag köpte färdiga små smoothie-påsar på Coop som jag bara blandade med mjölk, turkisk yoghurt, en banan och lite citronjuice! 

Gillar

Kommentarer