Postad i: Allmänt

Spadag

Den här helgen blev det en helg i Hudik. Dels för att jag jobbade för Radjos igår kväll men också för att jag och min syster Elina skulle utnytja vår julklapp från hennes kille (bättre sent än aldrig). Vi fick nämligen en spadag av honom, och äntligen tajmade vi in en dag som passade för oss båda!

Vi var på ett ställe som heter Romerska Badet i Ljusdal, en bit utanför Hudik. Vi kom dit lite tidigt, så innan vi skulle dit passade vi på att äta lunch på ett supermysigt fik i Ljusdal. Men i alla fall, när vi kom till Romerska Badet visade en dam in oss i ett stort rum där vi skulle få vara alldeles själva. Det fanns bastu, bubbelbad, ångdusch, sköna fåtöljer och lite smått och gott att äta och dricka. En dag med en massa välbehövlig kvalitétstid två systrar emellan <3 

När vi kom till Hudik igen åkte vi och kikade på handboll. Laget jag spelade i innan jag flyttade till Gävle, Strands IF, spelade. Tyvärr blev det förlust för dom, men det var skitkul att kolla ändå! Dagen avslutades med middag hos pappa, sen åkte jag, Fia och Jacob ut till min bästa Emma + Danne och hälsade på i deras nya hus. En härlig dag med en massa underbart umgänge helt enkelt!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer