Postad i: Allmänt

Start av den sista kursen

Hejsan fina ni! Då jag hade sömnbrist delux sedan min jobbhelg tog jag en lång sovmorgon idag. Jag och A-J som jag skriver magisteruppsatsen med skulle egentligen ha setts i Uppsala idag, men då jag kände att jag absolut inte skulle orka fick det bli plugg hemifrån istället. Det känns därför ganska skönt att regnet öser ner utanför fönstret, för då slipper jag ha någon ångest över att behöva gå ut i solen. Tänk också vad skönt det är att det kommer regn och inte snö? Det var ju faktiskt ett tag sedan nu

Ja som ni då kanske förstår är det så att vi har börjat med den absolut sista kursen på ambulanssjuksköterskeprogrammet. Den beryktade D-uppsatsen! Jag kan glatt berätta att jag är helt och hållet godkänd på alla tidigare kurser, så nu kan jag lägga all energi på den här 30 sidor långa uppsatsen som ska göras. Vi har faktiskt kommit en bit på vägen, så just nu känns det rätt så roligt (vilket jag säkert får ångra att jag skrivit… Haha).

Här kommer lite bilder från i torsdags när vi var påväg till Matildas. Fotografen gillade inte direkt att vara med på kort, haha.

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer