Postad i: Allmänt, Resor

Stockholm i mitt hjärta

Jag kan erkänna att jag är en riktig Norrlands-tjej ibland. Jag kommer ju från lilla Hudiksvall och tycker att jag har tagit ett hyfsat stort steg när jag flyttade till Gävle, som är rätt så mycket större. Men när man kommer till Stockholm förstår man egentligen hur litet det är...

Det värsta måste jag säga är att det är så sjuuukt mycket folk överallt. Ja överallt!!! Jag pratade med en tjej på söder som hade bott i Sthlm i hela sitt liv, och hon erkände ju liksom att hon aldrig hade hört det vara helt tyst någon gång. Utan att hon var van att jämt höra Essingeleden och allt annat dygnet runt. Jag förstår inte hur man kan leva så! 

Men i alla fall så fick jag upp ögonen för vår vackra huvudstad nu i helgen! Vi hade inget planerat, så vi gick runt i säkert 5-6 timmar och bara njöt av vädret och fantastiskt härliga Stockholm. Jag måste erkänna att jag är väldigt glatt överraskad, och att jag dessutom börjar att tycka om Stockholm mer och mer. Det finns ju faktiskt väldigt mycket roligt att hitta på där som inte går att göra någon annastans! Dock älskar jag fortfarande mitt tysta, lugna Norrland. 

/En hälsinge-tjej

Gillar

Kommentarer