Postad i: NEW IN, Resor

Stockholm x 2

God morgon måndag! Med lite trötta ögon sitter jag nu på tåget mot jobbet, men kom precis i denna sekund på att jag bara jobbar halvdag idag... Herregud, det är verkligen sant det här med gravidhjärna alltså. Jag har väl aldrig i hela mitt liv glömt bort något dylikt?! Måste verkligen börja kolla kalendern varje dag om det ska fortsätta så här...

Imorgon blir också en lite speciell dag, för då hämtar nämligen J upp mig när jag slutar för att vi då ska bege oss mot Stockholm. Då det är sista april innebär det att vi båda är lediga första maj, och därför har vi bestämt med Jakobs bröder samt flickvänner att vi ska umgås i huvudstaden. Det jag vet att vi har planerat är att vi ska på restaurang under kvällen och att vi ska lyxa till det och bo på hotell, men sen har vi inte så mycket inplanerat vad jag vet!

Detta är dock inte den enda trippen till Stockholm för den här veckan. På lördag tar vi nämligen bilen söderut igen, och denna gång för ännu mera roligheter! Berättar mer om det lite närmare helgen. Så ja, det blir lite åkande fram och tillbaka, men när det bara är för skojs skull känns det aldrig jobbigt!

Byxdressen, som är min nya favorit, hittade jag på H&M.

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Men åh va härligt. Och du ser helt fantastisk ut i den där byxdressen, den måste jag spana in. Så himla fin <3 kram
nouw.com/linnearosengren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men tack snälla! Ja men gör det 😍 kram
nouw.com/tildakristinholmberg
moasiim
moasiim,
Wow vilken fin byxdress! 😍
nouw.com/moasiim