Postad i: Allmänt

Stunder man minns!

Klockan 19:00 igår gick jag och mötte upp J utanför hans kontor när han slutade jobba. I ena handen hade jag en väska fylld med mjukiskläder och filtar, och i den andra handen en matsäckspåse fylld med hemmagjorda kyckling/curry-baguetter, cheesecake, Loka, koffeinfritt kaffe och jordgubbar. Då han inte alls visste vad som pågick sa jag bara att han skulle hoppa in i bilen och köra mot en speciell plats. På vägen dit förstod han såklart att det var en överraskning-picknick som var på agendan, så tillsammans letade vi oss fram till det mysiga lilla smultronstället vi hade fått tips om. Väl där satte vi oss i solen, lyssnade på forsen, pratade om allt och ingenting samt njöt av allt gotta! Det blev en sådan här kväll man kommer att tänka tillbaka på och påminnas om att det inte krävs så mycket för att ha en underbar stund tillsammans. En sådan här stund som man minns regniga och gråa dagar i sommar!

Även idag har jag haft en helt fantastiska dag, men denna gång med min fina mamma som sällskap. Hon kom hit till Gävle i förmiddags och åkte hem för bara en timme sedan! Vi har lunchat, shoppat, fikat och pratat om allt möjligt. För ja, är det någon jag kan prata med om ALLT så är det min mamma, och det är jag evigt tacksam för.

Nu ska jag strax dra mig ner mot stan och möta upp J för en middag på någon uteservering. För när vädret visar sig på denna härliga sida tänker jag fasiken ta vara på det!!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer