Summerburst dag 1

Igår var det äntligen dags för oss att åka till Stockholm och årets upplaga av Summerburst! Vi var flera som åkte ifrån Gävle, men när vi kom till Stockholm särade vi på oss. Jag och Hanna bor nämligen på ett hotell som ligger jättenära Gärdet, där Summerburst är i år! Sen så bor J med några grabbar lite längre bort. Jag och Hanna förfestade i alla fall med Zandra och Julia här på vårt hotellrum igår, sen begav vi oss mot festivalområdet när Kygo skulle spela! Det blev dessutom en mellanfest hos några kompisar precis vid Gärdet. En suuuuperkul kväll, fastän vädret var en besvikelse... Men men, nu ska vi alldeles strax börja om med festandet då dag 2 av Summerburst är på ingång!

Gillar

Kommentarer

Hillevi
,
Hej! Jag undrar var du har köpt dina skor som är på bilden längst ner? Supersnygga! Din blogg är så otroligt inspirerande, jag är just nu undersköterska men ska plugga till sjuksköterska till hösten. Kram
tildaholmberg
,
Hejsan! Åh vad roligt att jag inspirerar dig. Du kommer absolut inte att ångra dig att du pluggar sjuksköterska 😊 vart vill du jobba sen när du är klar då? Skorna är faktiskt från Din Sko, fast jag köpte dom förra året. Kika om dom finns kvar vetja 😊 kram!