Postad i: NEW IN

Tacksamhet över livet!

- I samarbete med Hermine Hold -

God förmiddag alla fina! Idag vaknar jag upp med en känsla av tacksamhet. Tacksamhet över att få vara frisk, tacksamhet över familj och vänner samt tacksamhet över att få leva. Livet är skört mina vänner, så vi måste påminna varandra om att aldrig ta det för givet. Aldrig.

Just nu sitter jag på ett SJ-tåg som ska ta mig till vår huvudstad. Jag ska spendera dagen med Sandra och sen ikväll ska vi äntligen få fira att vår Julia har tagit examen efter alla dessa år vid skolbänken (stolt vän 🙋🏼♀️)! Natten spenderar jag sedan hos Sandra och Kalle innan jag åker tillbaka norrut imorgon igen.

Jag tycker att det är helt underbart att jag kan tacka ja till saker som dessa för att jag har förmånen att få vara hemma inför graviditeten just nu. Jag som alltid har jobbat inom restaurang och sjukvård har alltid varit en av dom som behövt säga nej just på grund av att jag jobbat, så just nu njuter jag verkligen av att kunna göra det jag vill. Dock vet jag att jag kommer att vara trött när jag kommer hem imorgon, men det är det värt!

Alla som umgås med mig vet att jag har håret som på bilderna nedan ungefär 99% av all tid. Så nu när jag fick hem denna underbart fina klämma från Hermine Hold kände jag att den passade mig perfekt. Håller ni inte med? Är även du sugen på att införskaffa något från deras hemsida tycker jag att du ska använda koden HH15-SESG för att få 15% rabatt på deras hemsida. In och kika på en gång vetja, ni hittar dit HÄR

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer