Postad i: Allmänt

Tänk om vi inte hade haft solen...

God förmiddag fina ni! Jag sitter precis nu med en latte i handen och inväntar lillens uppvaknande. Vi gick på en timmes promenad i solen nu på morgonen, och jag verkligen njöt av vartenda steg. Att lyssna på podd medan jag gör saker har blivit min nya grej. Ibland har jag till och med en igång medan jag och Millian leker här hemma, bara för att höra lite vuxna röster mitt i allt bebisprat. Idag lyssnade jag på Janni och Michaela Delérs podd, men brukar dessutom lyssna på Mammasanningar, Rulla Vagn eller typ P3-dokumentär. Allt beror på vilket humör jag är på!

Förresten, har ni tänkt på vilken tur det är att våren är på ingång nu i dessa tider. Tänk om det hade varit en mörk höst eller vinter medan vi har detta corona-mörker över oss... Jag vill knappt tänka på hur det hade kunnat gå ut över mänskligheten med tanke på hur det ser ut redan nu. Usch! Vi har försökt att vara utomhus minst två gånger om dagen de senaste veckorna, fastän vi såklart har hållit oss på långt avstånd från alla vi mött. Och jag måste säga att jag är så tacksam över att det har varit fint väder nästan alla dessa dagar!

Sen vill jag bara säga igen, att efter att ha pratat med kollegor och vänner inom sjukvården de senaste dagarna, känner jag mig om inte mer mörkrädd. Fy fasiken så obehagligt detta är alltså. Det här drabbar inte bara äldre och riskgrupper, VEM SOM HELST kan dö utav detta. Så på riktigt, nu får alla börja ta detta på allvar!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer