Postad i: Allmänt

Tillbaka efter några hektiska dagar

Sedan mitt senaste inlägg har det hunnit hända en hel del, vilket förklarar tystnaden här på bloggen. Jag och M tog tåget till Hudiksvall i torsdags, och stannade ända till söndagen. Där har vi hunnit träffa flera kompisar, en massa släkt och familj, och dessutom firat mammas födelsedag, kollat på Neos handbollscup och sist men inte minst kikat på Klaras cheerleadinguppvisning. Några härliga men hektiska dagar, så på söndagen när vi kom hem var jag rätt trött faktiskt. Det är ovant att vara utan J i flera dagar, främst nu när mini-människan hänger med mig dygnet runt. Men som tur var kom även han upp på lördagen, vilket var jättemysigt!

Igår fick jag snygga till mig och åka till Tierp för julbord med jobbet. Syrran och Neo (räddarna i nöden) kom och myste med Mille medan J hade visning, bara för att jag skulle få hänga lite med mina kollegor. Jag vet inte om jag har nämnt det, men sedan jag gick hem på föräldraledighet har ambulansen i Tierp flyttat in i en helt nybyggd station. Så igår fick jag ÄNTLIGEN se både den och mina saknade jobbarkompisar! Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar jobbet lite... Men inte så mycket så jag vill börja jobba än dock, haha.

Idag har vi njutit av solen genom att ta två promenader, och förutom det har vi mest lekt här hemma. Vi fick rå om pappan i huset i typ två timmar innan han gick iväg för grabbkväll på en ny restaurang här i Gävle! Så nu sitter jag med en sovande son bredvid mig i soffan, en kopp te i handen, och alla tv-kanaler för mig själv. En bra kväll helt enkelt!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer