Postad i: Allmänt

Tre underbara år

Tre år fyllda av kärlek, bråk, försoningar, skratt, passion, vänskap... Ja jag skulle kunna fortsätta i en evighet, men vill avsluta med att understryka ordet kärlek!

Det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv, förstår jag nu, var att flytta till Gävle. Jag hade bott här i mindre än en dag när jag för första gången träffade Jakob. Några månader senare, efter många om och men, blev det till slut vi. Att det är hela tre år sedan det hände är helt otroligt. Tiden har gått så himla snabbt, samtidigt som det känns som att vi har varit med varandra i hela mitt liv. 

Jag har suttit och funderat nu hur man förklarar sin kärlek i text... Men det finns inte tillräckligt med ord för att förklarar hur mycket jag älskar den här killen! Jag är så fantastiskt bortskämd av all den kärlek han ger mig varje dag! Som alla andra par har vi v.e.r.k.l.i.g.e.n. haft våra upp- och nedgångar, men som jag har förklarar förrut så har vi båda en fantatstisk egenskap att försonas snabbt! Många kanske tycker att det låter lite förhastat, men jag kan faktiskt säga att jag vill spendera resten av mitt liv med den här killen!

Jakob, du är underbar, och jag älskar dig med hela mitt hjärta!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Storasyster
,
Ni är så fina! <3
Isabelle
,
Finisar 😊
tildaholmberg
,
Puss bästa du ❤️
tildaholmberg
,
Vad söt du är